Yağış, kazalara neden oldu

Denizli’de sabah saatlerinde başlayan yağış, beraberinde kazaları da getirdi. Denizli OSB Kavşağı’nda meydana gelen iki ayrı kazada, 3’ü çocuk, toplam 4 kişi yaralandı.
/ DENİZLİHABER / 16 Ocak 2009 Cuma, 01:00
Sabah saatlerinde il genelinde etkili olan yağışlı hava beraberinde kazaları da getirdi. Yolun kayganlaşması nedeniyle, Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü girişindeki kavşakta meydana gelen iki ayrı kazada toplam 4 kişi yaralandı. 5 dakika arayla yaşanan kazalar, alınan bilgilere göre şöyle gelişti:
Afyon istikametinden Denizli istikametine gelmekte olan 09 AE 403 plakalı kamyon, ışıklarda bekleyen 34 UD 0832 plakalı tıra arkadan çarptı. Yaşanan kazada yaralanan kamyon şoförü, Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olay yerinde 5 dakika sonra başka bir kaza daha meydana geldi. Polislerin yolda güvenlik önlemi aldığı ve şeridi teke düşürdüğü sırada, Afyon istikametinden Denizli’ye gelmekte olan 03 PV 159 plakalı özel araca, ışıklarda yine aynı istikametten gelmekte olan 09 EA 403 plakalı kamyon arkadan çarptı. Yaşanan kazada, araç içerisinde sıkışan 3 çocuk olay yerine gelen 112 acil yardım ekipleri tarafından araç içerisinden çıkartıldı. Yaralı çocuklar tedavileri yapılmak üzere Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı bildirildi.