REKLAMI GEÇ

Ulaşamadığı babasını görüntülü aradı, kardeşi açtı, cansız bedenini gördü

Ulaşamadığı babasını görüntülü aradı, kardeşi açtı, cansız bedenini gördü

Bir beyaz eşya mağazasında çalışan 47 yaşındaki Ahmet Günenç’e çocukları ulaşamadı. Görüntülü aradıkları telefonu 5 yaşındaki kardeşleri açtı. Babasının banyoda yattığını söyleyip kameraya gösterdi. Çocukları ambulansa haber verse de kalp krizi geçirdiği sanılan Günenç kurtarılamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ağustos 2023 Perşembe, 11:39

Olay, Pamukkale ilçesine bağlı Pelitlibağ Mahallesi Hürriyet Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; ikinci eşinden olan 5 yaşındaki çocuğuyla birlikte 7 katlı bir apartmanın 3. katında oturan mağaza çalışanı Ahmet Günenç’den (47) geceden beri alamayan çocukları, ısrarla onu aramaya devam etti. Son görüntülü aramalarında babalarının telefonunu açan küçük kardeşleri, babasının banyoda yattığını belirterek, telefonla birlikte banyoya gitti.

Babalarının yerde hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gören çocukların, 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgede sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kapıyı açarak içeriye giren ekipler, Ahmet Günenç’in bir süre önce hayatını kaybettiğini belirledi. Olayda hayatını kaybeden Günenç’in cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından otopsi için Adli Tıp morguna kaldırıldı.

3 çocuğu olan Ahmet Günenç’in kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş olabileceği iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. DENİZLİ (İHA)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı