REKLAMI GEÇ

Otoyolda ters yönden giden otomobilin çarptığı Denizlili Doktor Fatma Huz, yaşamını yitirdi

Otoyolda ters yönden giden otomobilin çarptığı Denizlili Doktor Fatma Huz, yaşamını yitirdi

Denizli Servergazi Hastanesi’nde Çocuk ve Ergen Pskiyatristi olarak görev yapan Dr. Fatma Huz otoyolda ters yönde giden aracın çarpması sonucu öldü. İngiliz arkadaşı William Michael T. ise ağır yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2024 Cumartesi, 12:25

İzmir’in Torbalı ilçesinde, bir otomobilin otoyolda ters yönde gitmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, M.E.D. (42) idaresindeki 27 AAL 924 plakalı otomobil, İzmir-Aydın otoyolunda ters yönde giderken, Pancar Köprüsü mevkiinde, Fatma Huz yönetimindeki 20 AID 355 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık çalışanlarınca yapılan kontrollerde, 2 sürücünün de hayatını kaybettiği belirlendi. Fatma Huz’un aracında bulunan ve durumu ağır olan İngiltere uyruklu William Micheal T. ise ambulansa alınarak Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aslen Acıpayamlı olan Dr. Fatma Huz, kısa süre önce çocuk ve ergen ruh sağlığı üzerine uzmanlık yapmıştı. Uzmanlığının ardından memleketi Denizli’de görev yapmanın mutluluğunu yaşıyordu.

Genç doktorun ölümü sonrası hem Denizli Sağlık Müdürlüğü, hem de görev yaptığı Servergazi Devlet Hastanesi yönetimleri başsağlığı mesajı yayımladı.

Yorumlar

İBRAHİM AKBUDAK   -  Bağlantı 13 Mayıs 2024, 07:57

allah rahmet eğlesin mekanı cennet olsun

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı