REKLAMI GEÇ

Koronavirüs kurallarına uymayanlara ceza

Koronavirüs kurallarına uymayanlara ceza

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin koronavirüs denetimleri sürüyor. Son bir hafta içinde maske, sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlaması ile korona karantinasına uymayan toplam 175 kişi hakkında işlem yapıldı, 157 bin 380 lira ceza kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2021 Pazartesi, 15:56

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs yayılımının önüne geçmek amacıyla getirilen karantina, maske takma kuralı ile sosyal mesafe ve sokağa çıkma kısıtlamasına yönelik denetimlerini sürdürüyor.

Polis, 15-21 Mart tarihleri arasında gerçekleştirdiği denetimlerde 3 kişiye maske cezası, 10 kişiye de sosyal mesafeye uymadıkları gerekçesiyle ceza kesti. Maske takmayanlara 2 bin 700, sosyal mesafeye uymayanlara ise toplam 9 bin lira para cezası uygulandı.

3 KİŞİ KARANTİNAYI İHLAL ETTİ
Koronavirüs testleri pozitif çıktığı ya da temaslı oldukları için evlerinde karantinada olması gereken 3 kişi ise denetimde sokakta yakalandı. Bu kişilere toplam 2 bin 580 lira para cezası kesildi, KYK yurtlarına zorunlu karantinaya alındı. ayrıca bu kişiler hakkında yasal işlem de başlatıldı.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI İHLALLERİ SÜRÜYOR
Denizli’de sokağa çıkma yasağı ihlalleri ise sürüyor. Hafta içi 83, hafta sonu da 76 kişi sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etti. Polis bu kişilere toplam 143 bin 100 lira para cezası kesti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı