REKLAMI GEÇ

Kayıp damat konuştu

Kayıp damat konuştu

Damadın gelini terk ederek düğünden kaçtığını hiç duydunuz mu? İşte bu olay Muğla’da yaşayan 23 yaşındaki Songül Yılmaz’ın başına geldi. Kameralar karşısına geçerek damadı af etmeyeceğini söyleyen gelin Yılmaz’a cevap ise Denizli’de bulunan damattan geldi.

/ DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2009 Salı, 17:11

“Gelin düğün gecesi kaçtı”, “ Gelin takıları alarak kayıplara karıştı” başlıkları kimi zaman gazetelerde kimi zamanda televizyonların haber bültenlerinde okudunuz. Peki damadın kaçtığını hiç duydunuz mu? İşte bu olay Muğla’da yaşayan ve düğün için tüm hazırlıklarını tamamlayan 23 yaşındaki Songül Yılmaz’ın başına geldi. Denizli’de bir alış veriş mağazasında tanıştığı Yunus Yeniaydın ile hayatını birleştirmeyi düşünen Yılmaz, düğün gününe 5 gün kala evleneceği kişinin ortadan kaybolmasıyla hayatı alt üst oldu. Dağıtılan düğün davetiyeleri ve kıyılan nikahı ile ortada kalan genç kız şimdi kameralar karşısında evleneceği kişiye tepkisini gösteriyor. Telli duvaklı gelin olmayı hayal ederken, sevdiği gencin nikah sonrası kaybolmasıyla dünyası yıkılan 23 yaşındaki gelin Songül Yıldız Yeniaydın, “Bunu bana neden yaptı, anlayamıyorum. Onu asla affetmeyeceğim” ifadesini kullandı.
Düğününe 5 gün kala sevdiği insanı terk ederek kayıplara karışan 24 yaşındaki damat Yunus Yeniaydın ise sevdiği kızın kameralar karşısında yaptığı açıklamalara tepkili. Düğünü kendisine sormadan ve böyle erken bir zamanda yapılmasının doğru olmadığını anlatan Yunus Yeniaydın, “Bana düğün tarihi aldığını söyledi. Ben de kendisine çok yakın, maddi olarak biraz daha güçlenmeliyiz dedim. O sırada kızla ve babasıyla sürekli bir tartışma içindeydik. Sonra ben ev tuttum ve kirasını ödedim. Bunun yanında TV ve yatak odası takımı aldım. Gelinlik ve damatlık için 600 TL’nin 400’ünü ben ödedim. Songül, beyaz eşya aldı. Bizim oturma grubumuz bile Songül’ün dayısının oğlunun eşinden geldi. Yani birçok masraf yaptık ve durumumuz ortadaydı. Ama babası hala şunu ödeyeceksin bunu yapacaksın diye ısrar ediyordu. Sonra size takılan her şeyi alacağım düğün sonrası ve borçları ödeyeceğim dedi. Ben de 2 ay önce kendisiyle bir parkta buluşup durumu anlattım. Eğer o takının bir tanesine dokunursanız orada düğünü terk ederim dedim. Ondan sonra benim üzerime başka masraflarda yüklemeye çalıştı. Ben de kendisine çok hızlı gidiyoruz durumumuz ortada malum dedim. Tabi bu esnada bu olaylar yüzünden Songül ile de tartışıyorduk. Ben bu işin olmayacağını anladım ve 2 ay kala düğünden vazgeçtim” dedi.
Bunun ardından babası Süleyman Yıldız’ın kendisini tehdit ettiğini söyleyen kaçak damat, “Bana kayıp diyorlar ve Muğla’da arıyorlarmış. Aslında ben Muğla’da olmadığımı Şanlıurfa’ya gidip Songül’ü telefonla aradığımda söyledim. Beni neden Muğla’da arıyorlar ki! Sonra oradaki ağabeyim Davut ve yakın arkadaşlarımı tehdit etmişler. Bana da seni öldüreceğim, keseceğim. Bu düğün mutlaka olacak ben 2 bin adet davetiye bastırdım. Evlen bir gün sonra boşan sorun değil ama evleneceksin. Yoksa sana o gelinliği giydirip Muğla’da dolaştırırım diyerek bir sürü tehdit savurdu. Kızını düşünen adam böyle konuşur mu? Bende kayıp olmadığımı bildirmek için Denizli’de karakola gidip başvurdum onlarda Muğla emniyetine söylediler. Tamam, ben düğünden kaçtım ama kayıp değilim ki. Kız ile birbirimizi seviyorduk ama babasının yani ailenin bu tutumu beni çileden çıkardı. Eğer onlar daha olumlu yaklaşıp saygılı olsalardı bunların hiçbiri olmayacaktı. Zaten ben Songül ile 9 yıldır flört ediyordum ve evlenecektim. Ama artık Songül beni beklemesin. 5 Temmuz benim düğünümün olacağı gündü. Davetiye de öyle yazıyor. Artık yoluna baksın. Bu iş olmaz” diye konuştu. Boşanma davasını ise karşı tarafın açmasını beklediğini söyleyen Yunus Yeniaydın, “Zaten babası paragöz. Bir de nafaka falan ister. Onların dava açmasını bekleyeceğim” dedi. Yeni evlenecek çiftlere de mesaj gönderen Yunus Yeniaydın, herkesin evlenirken iyi düşünmesi gerektiğini evliliğin yarısının aileler olduğunu da belirterek, “gelin kaynana, kayınpeder kayınço ilişkisi evliliği bitirir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı