REKLAMI GEÇ

Kaçak içki üreticilerine darbe

Kaçak içki üreticilerine darbe

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Denizli ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlükleri tarafından Akkale’de ortaklaşa düzenlenen operasyonda, kaçak içki üretiminde kullanılan onbinlerce ton hammadde ve malzeme ele geçirildi.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2008 Pazartesi, 01:00

Halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması, ‘Gümrük ve tekel kaçakçılığını engellemeye yönelik’ yürütülen istihbari çalışmalar sonucu yapılan operasyonda, Akkale’de faaliyet gösteren, işletmeciliğini A.Ç. isimli şahsın yaptığı ve M.U., E.Ö., E.D., A.Ç., İ.B., D.A., Ş.D., B.İ., C.G., A.T., Ş.D., M.K.B., S.P., A.Ç., E.O., S.M. ve G.Ç. isimli şahısların çalıştığı, depo içerisinde izinsiz taklit içki üretimi yaptıkları, tekel bayileri ile turizm bölgelerinde bulunan işletmelere sattıkları öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı’nın koordinesinde, Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ve Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa olarak yapılan aramada, 20 bin litre viski hammaddesi, 10 bin litre votka hammaddesi ve bin litre etil alkolün yanı sıra, içki imalatında kullanılan binlerce malzeme ve kaçak içki ele geçirildi.

Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile ele geçen kaçak içki, imalat makineleri ve nakliye araçlarına el konuldu. Yakalanan şüpheli şahıslardan A.T., Ş.D., M.K.B., S.P., A.Ç., E.O., S.M. ve G.Ç.olayın tahkikatını yürüten Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edilirken, diğer şüpheliler de Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile ifadelerinin alınmasının ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı