REKLAMI GEÇ

İlkkez yanan soba öldürdü

İlkkez yanan soba öldürdü

Kısa bir süre sonra evlenecek olan kızının evini döşemeye gelen 59 yaşındaki Zeynep Şama evinin bir odasında kurdukları sobayı yakınca karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

/ DENİZLİHABER / 4 Şubat 2012 Cumartesi, 11:28

Denizli’de, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen kadın öldü, eşi tedavi altına alındı. Alınan bilgiye göre, Hüseyin Şama (60) ve Zeynep Şama (59) çifti, Tavas ilçesinin Karahisar beldesinden, Zeytinköy Mahallesi 4058 sokakta damatları tarafından yaptırılan evi kontrol etmek için Denizli’ye geldi. Evin bir odasını döşeyip soba yakan çift, akşam saatlerinde uyudu.

Sabah saatlerinde kayınpederi ve kayınvalidesine telefonla ulaşamayan Nusret Atan, daha sonra Şama çiftinin bulunduğu eve geldi. Yedek anahtarla evin kapısını açan Atan, Şama çiftini baygın halde buldu.

Eve gelen 112 Acil Servis ekibince yapılan incelemede, Zeynep Şama’nın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğü belirlenirken, Hüseyin Şama Pamukkale Üniversitesi (Paü) Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı