REKLAMI GEÇ

Eski Denizli Evi’nde yangın

Eski Denizli Evi’nde yangın

Korunamayan eski Denizli evleri birer birer yok olurken, dün gece bir tanesi daha yanma tehlikesi geçirdi. Bina, itfaiyenin zamanında müdahalesiyle kontrol altına alınarak söndürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2016 Perşembe, 13:57

Kentin bir dönemine tanıklık eden ve mimari olarak dikkat çeken eski Denizli evlerinin korunamadığı yönündeki eleştirileri haklı çıkaran bir olay daha yaşandı. Pamukkale’nin Atalar Mahallesi’nde dün gece çıkan yangında, az daha eski Denizli evlerinden birisi kül oluyordu.

Tescilsiz olan ve korunamayan evlerden birisi durumundaki yapıda, dün gece yangın çıktı. Evden dumanların yükseldiğini görenlerin haber vermesiyle kısa sürede gelen Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Kayalık Şubesi ekipleri, alevleri büyümeden söndürdü.

Yangının binayı barınma yerine çeviren madde bağımlılarının çıkardığı sanılıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı