Uyuşturucu tacirlerine film gibi kovalamaca

Denizli’nin Ankara Asfaltı üzerinde yol kontrolü yapan ekipler bir araca dur ihtarında bulundu. Durmayınca polis ve otomobil arasında kovalamaca yaşandı. Polisin ısrara takibi sonrası yakalanan araçta 1 kg 31 gram esrar ele geçirildi. Araçtaki 4 kişinin evinde ise yakalanan 8 katı uyuşturucu vardı
/ DENİZLİHABER / 1 Şubat 2013 Cuma, 18:46
Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ankara Asfaltı üzerinde kontrol yaparken bir otomobile dur ihtarı çekti. Otomobil durmak yerine hızlanarak kaçmaya çalıştı.
Polis ile şüpheli otomobil arasında yaşanan kovalamaca çok sürmedi. Takviye ekiplerin yardımıyla otomobil durduruldu, içindeki 4 kişi gözaltına alındı. Otomobilde yapılan arama, dur ihtarına neden uyulmadığını ortaya çıkardı.
Polis o otomobilde tüm 1 kg 31 gram ağırlığında esrar buldu. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 4 zanlının çok geçmeden evlerine baskın yapıldı. Zanlıların evlerinde toplam 8 kg 183 gram esrara daha ulaşıldı. Bu operasyonlarda 1 kişi daha gözaltına alındı.
Polis delillerle birlikte adliye çıkarılan 5 zanlıdan 2’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.