REKLAMI GEÇ

Sürücülere yine ceza yağdı

Sürücülere yine ceza yağdı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şubesi ekiplerinin yaptığı denetimlerde geçen hafta 4 bin 523 araç kontrol edilirken, başta hız ihlali olmak üzere sürücülere yine ceza yağdı.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2013 Pazartesi, 10:34

Denizli Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü 21 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında yaptığı denetimlerin sonuçlarını açıkladı.

Yapılan açıklamada 487 araç sürücüsüne hız ihlalinden, 15 araç sürücüsüne kırmızı ışık ihlalinden, 7 araç sürücüsüne seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 1 araç sürücüsüne duraklama ve park etmenin yasak olduğu yerlere park etmekten ceza kesildi.

16 araç ve motosiklet sürücüsüne emniyet kemeri ve kask takmamaktan ceza kesen emniyet güçleri, 21 araç sürücüsüne ehliyetsiz, yetersiz ehliyet ve alkollü olarak araç kullanmaktan, 4 araç sürücüsüne ise görüşü engelleyici eşya, süs (filmli cam) kullanmaktan cezai işlem uyguladı.

88 araç sürücüsüne muayenesiz araç kullanmaktan, 15 araç sürücüsüne durak harici ve fazla yolcu almaktan ceza yazan polisler, geçtiğimiz hafta içinde 45 sürücü ve firmaya arızalı takograf ile taşıma sınırı üzerinde yük almaktan (tonaj) işlem yaptı.

114 araç sürücüsünün Karayolları trafik kanunun diğer maddelerinden cezalandırıldığı hafta içinde 32 araç trafikten men edildi, 7 araç sürücüsü hakkında ise suç tutanağı tanzim edilerek idari para cezası kesildi.

Yorumlar

rıfat   -  Bağlantı 6 Mart 2013, 11:32

turex araçları fazla yolcudan şerit ihalali sinyalsiz şerit değiştirmeden hiç ceza yemişmi acaba…nedir bu vatandaşın çektiği arkadaş yaa..cezalar hep vatandaşa kesiliyor..

hasan   -  Bağlantı 4 Mart 2013, 10:55

DENİZLİ DE KESİLEN CEZA KADAR BAŞKA İLLERDE CEZA KESİLDİĞİNE İNANMYORUM BIRAKIN ARTIK SÜRÜCÜLERİN PEŞİNİ DENİZLİ CEZA KESMEDE PLOT BÖLGE Mİ SEÇİLDİ BİZİM HABERİMİZ YOK.. YADA ALINAN ARABALARIN PARALARINI MI TOPLUYORLAR ……..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı