Eczane deposundan kaçak ilaç çıktı

Denizli’de polis, ihbarı üzerine arama yaptıkları eczanenin deposunda çok sayıda gümrük kaçağı ve sahte cinsel gücü artıran, vitamin ve zayıflama haplarıyla çeşitli jel ve kremler ele geçirdi. Operasyonla ilgili üç kişi gözaltına alındı.
/ DENİZLİHABER / 30 Haziran 2012 Cumartesi, 13:35
Denizli Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Saraylar Mahallesi Oğuzhan Caddesi’ndeki eczanenin gizli deposunda arama yaptı. Aramada, 65 bin 769 vitamin ve zayıflama hapı, 7 bin 58 adet cinsel gücü artırıcı hap, 285 geciktirici krem ve jel ve 212 sahte ilaç bandrolü ele geçirildi. Operasyonda Ş.B. (60), T.S. (30) ve H.U. (38) gözaltına alındı.
Ele geçirilen sahte bandrollerin, zayıflama hapı olarak kullanılan ve sahte üretilen Altın Çilek, Omega 3 gibi hapların kutularına yapıştırıldığı belirlendi. Gümrük kaçağı olan Viagra gibi hap ve kremlerin sahte olup olmadığının araştırıldığı bildirildi. Gözaltına alınan Ş.B., T.S. ve H.U. çıkarıldığı mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Yorumlar
zafer gönenç efendi yazınızda savcılar ve hakimlerin yerleri ile ilgili yazınızda akp yi yerden yere vururken peki bu haberdeki insan sağlığı ile oynayanların serbets bırakılmasınıda mı akp sağladı.