DENİZLİ’DE CANLI BOMBA ALARMI

Denizli Delikçınar Polis Polis Merkezi’ne gelen ve üzerinde bomba düzeneğine benzer bir düzenek bulunan 30 yaşlarındaki kadın hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu
/ DENİZLİHABER / 29 Aralık 2011 Perşembe, 14:07
Denizli Delikliçınar Polis Merkezi’ne yaklaşık bir saat önce panik içinde gelen 30 yaşraılndaki bir kadın, hareketli saatlerin yaşanmasına yol açtı.
Üzerine kendisini kaçıran kişilerce bir bomba yerleştirildiğini sölyeyen ve isminin daha sonra C.D. olduğu öğrenilen kadın, güvenlik güçleri tarafından hemen merkez dışına çıkarıldı.
Olay yerine bomba gelen bomba imha ekipleri, C.D’nin üzerindeki düzeneği dikkatli bir şekilde çıkarıp, bir fünye ile patlattı.
Bomba imha ekiplerinin çalışması sırasında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Cumhuriyet Caddesi’nde trafik iki yönlü kesilirken, geniş bir güvenlik kordonu oluşturuldu.
Olayın duyulmasının ardından Emniyet Müdürü Atilla Çınar da polis merkezine geldi.
Paniğe yol açan C.D. daha sonra ifadesi alınması için merkez binasına alındı. C.D. ifadesinde babasının alacaklıları olduğunu söyleyen kişilerce kaçırıldığını ve üzerine böyle bir düzeneğin yerleştirildiğini ileri sürdü.
Emniyet Müdürü Atilla Çınar gelişmeleri değerlendirdi. Çınar, kadının üzerine takılan düzeneğin bomba olmadığının anlaşıldığını, konunun bir alacak verecek meselesi olduğunu söyledi.
C.D. daha sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Yorumlar
şerefsizler denizliye gelemezler