Denizli polisinin şüpheli paket alarmı

Akşam saatlerinde İstasyon Caddesi’ndeki bir banka şubesinde unutulan şüpheli paket, Denizli polisini harekete geçirdi. Şüpheli paket olay yerine gelen bomba imha uzmanları tarafından fünye ile patlatılarak açıldı. Yapılan incelemede paketin boş olduğu anlaşıldı.
/ DENİZLİHABER / 5 Ocak 2012 Perşembe, 17:56
İstasyon Caddesi üzerinde bulunan bir bankanın şubesindeki paket, paniğe neden oldu. Bir vatandaşın şüpheli paket ihbarıyla harekete geçen Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri olası patlamaya karşı olay yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Alınan önlemlerin ardından olay yerine bomba imha uzmanları çağrıldı.
Şüpheli pakete müdahale etmek için kıyafetlerini giyen ekipler, fünye ile şüpheli paketi patlattı. Büyük bir gürültü ile parçalanan paketin boş olduğunun anlaşılması vatandaşlara derin bir nefer aldırdı. Paketin kimler tarafından bırakıldığı ise araştırılıyor.