ÇEK SENET ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

Organize bir suç örgütünün Denizli merkez ve Buldan’da tefecilik, tehdit ve zorla senet imzalattığı istihbaratı üzerine Jandarma, liderliğini A.T’nin yaptığı, M.K, H.K ve E.A isimli şüphelilere eş zamanlı bir operasyon düzenledi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2010 Perşembe, 17:25
Denizli merkez ve Buldan’da tefecilik, tehdit ve zorla senet imzalatıldığı istihbaratı üzerine Jandarma, liderliğini A.T’nin yaptığı, M.K, H.K ve E.A isimli şüphelilere eş zamanlı bir operasyon düzenledi.
Operasyonda Jandarma, 119 boş senet, 24 adet 10 bin TL değerinde dolu senet, 1 adet 160 yapraklı boş senet, 3 adet tapu senedi, 12 adet noter sözleşme kâğıdı, 5 otomobil satış sözleşmesi, 1 otomobilin noter satışı, 5 bankamatik makbuzu, 9 banka dekontu ve hesap ekstresi, 6 ajanda, 1 bıçak, 17 adet borçlulara ait belge, hafıza kartı, kameralı anahtarlık, veri depolama aygıtı ve 8 cep telefonu ile bunlara ait sim kart ele geçirdi. Olayla ilgili A.T, M.K, H.K ve E.A gözaltına alındı.