Akkonak’ta şok intihar

Akkonak Mahallesi’nde, psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 42 yaşındaki Gülümser Demir, tedavi için kullandığı antidepresan haplardan çok sayıda içip intihar etti. Başına poşet de geçiren Demir’in cesedini çocukları buldu.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2016 Pazartesi, 12:14
Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Akkonak Mahallesi 1666 Sokak’ta yaşayan iki çocuk annesi Gülümser Demir, bunalıma girdi. Eşinden 10 yıl önce boşanan ve psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Demir, çok sayıda antidepresan hapı içerek intihar etti.Çocukları, annelerini yatakta başında poşet geçirilmiş durumda buldu.
Çocuklarının yardım çağrısı üzerine eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Demir’in olay yerinde öldüğü belirledi. Demir’in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp morguna kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Yorumlar
mekanı cennet olsun
allah rahmet eylesin