Kanser tedavisi görmesine rağmen deprem bölgesinde görev yapan Vali Atik: Durumum iyiye gidiyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ilk gününden bu yana Hatay’da görev yapan Denizli Valisi Ali Fuat Atik’ten güzel haber var. Atik, “Doktorlar durumumun iyiye gittiğini söylüyor” dedi.
Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2023 Salı, 14:49
Denizli Valisi Ali Fuat Atik, kanser teşhisi konmasına karşın deprem bölgesinde görev yapıyor. Depremin ilk gününden bu yana bölgede görev alan Vali Atik, kemoterapi ilacı şişesini boynuna asarak görev yapmasıyla dikkat çekmişti.
Posta Gazetesi’nden Murat Çelik, Denizli Valisi Ali Fuat Atik ile deprem bölgesinde görüştü. Atik, durumunun iyiye gittiğini söylerken, bölgede çalışmanın kendisini iyileştirdiğini belirtti.
Vali Atik, “Bu tür tedavilerde iyi beslenme, iyi uyku, dinlenme, kendine bakmanın gerekli olduğunu ben de biliyorum ama ben burada iyiyim. İlaçlarımı düzenli alıyorum. Günlük proteinimi, vücudumu dinç tutacak takviyeleri de alıyorum.
Doktorum 5’inci kemoterapiden sonra görmek istedi, günübirlik İstanbul’a gidip döndüm ve muayene sonunda tedavinin çok iyi gittiğini söyleyip “Siz bu hastalığı atlattınız sayılır, kemoterapi sonrası ameliyat olup tamamen bitireceksiniz” dedi. Çok şükür, ben bu derdi atlattım sayıyorum artık kendimi” dedi.
Yazının tamamını linki tıklayarak okuyabilirsiniz:
https://www.posta.com.tr/yazarlar/murat-celik/kanseri-hatayda-yeniyor-2621291