REKLAMI GEÇ

Denizli Valiliği açıkladı: 6 ayrı noktada orman yangını var

Denizli Valiliği açıkladı: 6 ayrı noktada orman yangını var

Denizli, yıldırımların ve rüzgarın etkisiyle yangınlara teslim oldu. Denizli Valiliği, kentteki 6 ayrı noktada orman yangını olduğunu duyurdu. Açıklamaya göre; Cankurtaran’daki yangın hariç diğerlerine müdahale sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Haziran 2024 Cuma, 16:34

Denizli sıcakların etkisi ile yangınlara  teslim oldu. Yıldırımlar ve rüzgar nedeniyle kentte 6 ayrı noktada orman yangını başladı. Denizli Valiliği, açıklama ile yangınların durumu hakkında bilgi verdi. Babadağ, Tavas, Kale ve Cankurtaran’daki yangınların sebebinin yıldırım olduğu açıklandı.

Valilikten yapılan açıklama şöyle:

Bugün öğle saatlerinde Babadağ – Mollaahmet, Yeniköy ve Kelleci mahallelerinde, Tavas – Nikfer, Kale – Köprübaşı mevkii, Pamukkale – Cankurtaran mahallelerinde ormanlık alana yıldırım düşmesi sonucu ve Çal – Akkent, Acıpayam – Kelekçi, Honaz – Kocadere, Pamukkale – Kınıklı mahallelerinde orman yangınları başlamıştır.

Pamukkale – Cankurtaran mahallesindeki orman yangını kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir.

Yangınların bir an evvel kontrol altına alınması için tüm birimlerimiz ile havadan ve karadan mücadelemiz devam etmektedir.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı