Belediye’de üç puana iki kayıp

Denizli Belediyespor, Ünyespor karşısında 3 puanı tek golle alırken, iki futbolcusu Zeynel ve Oğuzhan sarı kart cezalısı durumuna düştü.
/ DENİZLİHABER / 14 Şubat 2012 Salı, 16:18
Denizli Belediyespor’un sezon başı Bozüyükspor’dan transfer ettiği 32 yaşındaki tecrübeli futbolcusu Zeynel, 17 maçta görev aldı. İlerleyen yaşına rağmen takımın en çok koşan futbolcularından biri olan Zeynel, ilk sarı kartını deplasmanda Ünyespor maçında görürken, Kırklarelispor ve 1461 Trabzonpor maçları sonrası, dördüncü ve son sarı kartını da Denizli’de ki Ünyespor maçında gördü ve cezalı duruma düştü. Ünyespor karşılaşmasında 299.resmi maçına çıkan Zeynel 88.dakikada sarı kart görmüştü.
Denizlispor’dan sezon başı kiralanan 21 yaşında ki futbolcu Oğuzhan Berber’de Ünyespor maçının 33.dakikasında gördüğü sarı kart ile kırmızı beyazlılarda cezalı konumuna düşen ikinci futbolcu. Profesyonel liglerde 16 maçı bulunan Berber, Fethiyespor, Şekerspor, Altınordu ve Ünyespor maçlarında gördüğü kartlarla, cezalı duruma düştü. Zeynel ve Oğuzhan, deplasmanda oynanacak olan Kırklarelispor karşılaşmasında görev alamayacaklar.