REKLAMI GEÇ

Gençler doğa yürüyüşünde

Gençler doğa yürüyüşünde

Denizli Belediyesi’nin Genç Denizli projesi kapsamında birçok genç doğa yürüyüşüne katıldı.

/ DENİZLİHABER / 5 Mart 2013 Salı, 11:07

Denizli Belediyesi Genç Denizli Projesi kapsamında 2. kez düzenlenen doğa yürüyüşünde gençler biraraya geldi

Denizli Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonunda, gençler hem spor yaptı hem de doğayla iç içe uzun süre unutamayacakları güzellikte bir gün geçirdi.

Genç Denizli üyesi gençler, Denizli Belediyesi önünde buluştu. Burada toplanan gençler, 3 otobüsle Buldan’ın Kestane Deresi’ne gitti. Ardından 7 km mesafedeki Süleymanlı Yaylası’na doğru doğa yürüyüşüne başladı.

Gençlerin doğa yürüyüşü renkli görüntülere sahne oldu. Gençler, yol boyunca yürürken birbirleriyle tanışma ve kaynaşma imkanı da buldu. Yürüyüşün sonunda temiz havayı ciğerlerine kadar çekerek sağlıklı yaşamın büyüsünü keşfeden gençler, güzel bir gün geçirdi.

Süleymanlı Yaylası’na gelindiğinde ise gençlere Denizli Belediyesi’nin hazırladığı çeşitli ikramlar sunuldu. Gençler, geldikleri yoldan tekrar yürüyerek, yaklaşık 14 km’lik doğa yürüyüşünü tamamlamış oldu. Bu arada, doğa yürüyüşüne bir sonraki programla devam edileceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2025 Pazartesi 11 23
29 Nisan 2025 Salı 10 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
30 Nisan 2025 Çarşamba 10 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
1 Mayıs 2025 Perşembe 12 20Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
2 Mayıs 2025 Cuma 13 18Gökgürültülü Sağanak Yağışlı