REKLAMI GEÇ

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Muğla yönüne gidecekleri uyardı

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Muğla yönüne gidecekleri uyardı

Denizli’nin önemli tatil bağlantılarından Kale-Muğla arasındaki yol çalışması nedeniyle Denizli Emniyet Müdürlüğü uyarı yayımladı. Emniyet, 19 kilometrelik alandaki çalışmaların trafiğin akışını etkilediğini duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Nisan 2024 Perşembe, 16:16

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Muğla yönüne gidecekleri uyardı. Cankurtaran ile Tavas makası arasındaki çalışmalar nedeniyle zar günler geçiren Denizli trafiği, Muğla yönündeki çalışmalarla da aksıyor.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kale’den Muğla yönüne 19 kilometre boyunca devam eden yol ve istinat duvarı yapım çalışmaları nedeniyle sürücüleri uyardı. Emniyetten yapılan açıklamada, “

Emniyet Müdürlüğümüz Kale Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği sorumluluk alanında bulunan Denizli-Muğla karayolunda; Kale ilçesi çıkışından itibaren Muğla istikametine doğru yaklaşık 19 kilometrelik alanda (Km. 19 ile Km. 01 arası) yol yapım çalışmaları ve istinat duvarı çalışması olduğundan trafik akımı kısmen gidiş ve geliş olarak çift yönlü verilmektedir.

Yapılan yol çalışmalarından dolayı sürücülerimizin çalışma alanında dikkatli seyir etmeleri, trafik işaret ve işaretçilerine duyarlı olmaları büyük önem arz etmektedir” denildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
5 Mayıs 2024 Pazar 10 22Çok Bulutlu
6 Mayıs 2024 Pazartesi 9 24Az Bulutlu
7 Mayıs 2024 Salı 14 28Az Bulutlu
8 Mayıs 2024 Çarşamba 15 29Az Bulutlu
9 Mayıs 2024 Perşembe 15 29Az Bulutlu